Amerikāņu kāpostu salāti ar neparastu mērci

Amerikāņu virtuve nav tik populāra kā itāļu, ķīniešu vai franču, taču arī tā ir pārstāvēta ar plašu ēdienu klāstu.

Viens no tiem ir kāpostu salāti. Viegli, garšīgi, veselīgi, tie ir kļuvuši par klasiku ASV. Tos pasniedz kopā ar grilētu vai ceptu gaļu, izmanto pie hotdogiem un hamburgeriem. Neviens bārbekjū, lai kur tas arī notiktu, neiztiks bez šiem salātiem.

Kopumā šie ir parasti kāpostu salāti, bet ar neparastu mērci.

Sastāvdaļas

0,5 kg kāpostu

2 burkāni

1 sīpols

2 ēdamkarotes skāba krējuma

2 ēdamkarotes majonēzes

1 ēdamkarote jogurta

1 ēdamkarote ābolu etiķa

2 tējkarotes franču sinepju

1 tējkarote cukura

Malti melnie pipari

Sāls pēc garšas

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment